Ушни марки за свине за индивидуална идентификацияТази ушна марка е предназначена за индивидуална идентификация на свине. Състои се от една ушна марка за едното ухо на животното.
Марка: „Allflex“, Модел: „Couple 14“. Произход: Франция.

Техническа спецификация на ушните марки
Мъжка част на ушната марка:
- Размери: 35,00мм х 38,50мм;
- Тегло: 2,00гр;
Женска част на ушната марка:
- Размери: 35,00мм х 38,50мм;
- Тегло: 2,00гр;

Ушната марка на фирма „Allflex”, модел „Couple 14”, е произведени във Франция с най-високо качествените полимери. Те са напълно безвредни за животните, изключително гъвкави и издържащи на пряка слънчева светлина. Гарант за качеството е европейската агенция „ICAR (International Committee for Animal Recording)”, която е сертифицирала този модел ушна марка, като годна за използване в целият Европейски Съюз. 
Съгласно българското законодателство ушната марка за индивидуална идентификация на свине, задължително трябва да бъде жълта на цвят. 
Ушната марка съдържа задължителният по закон QR код, който при сканиране с четящо устройство съдържа пълният номер на идентификаторът. Това е изключително полезно при нужда от преброяване, сортиране на стада и много други приложения. Надписите на нашите ушни марки са най-големите, което ги прави лесно четими от по-голяма дистанция. За това можете да се убедите от снимката или да изгледате нашите клипове в „Youtube“ каналът на фирма „МАРК Инк“ ЕООД.
Мъжката част на ушната марка съдържа метален остър връх, служещ за безболезно пробиване на ухото на животното и заключване към женската част с цел по-лесно и трайно захващане на двете части на ушната марка.
Фирма „МАРК Инк“ ЕООД препоръчва използване на клещи/апликатори на фирма „Allflex“, модел „Universal Total Tagger Applicator“. Тази препоръка е с цел по-трайно захващане на ушните марки, както и по-лесно поставяне от страна на ветеринарните лекари.

Как да поръчате ушни марки за свине за индивидуална индентификация „Allflex“:
1. Чрез попълване на бланката в нашият уебсайт;
2. Чрез изпращане на имейл до office@mark-inc.bg;
3. Можете да вземете ушни марки на място от нашият офис на адрес: гр. София, жк. Студентски град, ул. Акад. Жак Натан №11;
4. При въпроси свързани с ушните марки или поръчката се свържете с нас на телефон +359888111970.Цена 0,63лв. без ДДС

Заявка за ушни марки за първоначална идентификация тук

Allflex: производство на ушни марки
 


Как се произвежда продуктътУшни марки за свине за индивидуална идентификация, ушни марки за прасета , ушни марки цена, ушни марки за овце,
Ушни марки за свине за индивидуална идентификация