Ушни марки за неофициална идентификация – жълтиТази ушна марка е предназначена за неофициална идентификация на всякакъв вид животни. Яркият жълт цвят е разпознаваем от голяма дистанция. Този вид ушни марки се произвеждат от нас в България. 

Техническа спецификация на ушните марки
Мъжка част на ушната марка:
- Размери: 29,00мм х 20,00мм;
- Тегло: 1,00гр;
Женска част на ушната марка:
- Размери: 27,50мм х 8,50мм;
- Тегло: 1,00гр;

По желание на клиента можем лазерно да надпишем ушната марка със букви, цифри, QR код и др. Нашите клиенти са изключително доволни от този вид ушни марки поради достъпната им цена. Използват се за обозначение на различни стада, видове животни и всякакви други разграничения.
Материалите, от които са произведени ушните марки са изключително издръжливи на пряка слънчева светлина. Високото ниво на еластичност на материалите спомага за трайното им задържане върху ухото на животното. Този вид идентификатор издържа на както на високи температури, така и на много ниски без да се нарушава еластичността на материала.
Фирма „МАРК Инк“ ЕООД препоръчва използване на клещи/апликатори на фирма „Allflex“, модел „Universal Total Tagger Applicator“. Тази препоръка е с цел по-трайно захващане на ушните марки, както и по-лесно поставяне от страна на ветеринарните лекари.

Как да поръчате ушни марки за неофициална идентификация – жълти:

1. Чрез изпращане на имейл до office@mark-inc.bg;
2. Можете да вземете ушни марки на място от нашият офис на адрес: гр. София, жк. Студентски град, ул. Акад. Жак Натан №11;
3. При въпроси свързани с ушните марки или поръчката се свържете с нас на телефон +359888111970. Цена 0,40лв. без ДДС


Ушни марки за неофициална идентификация – жълти
Ушни марки за неофициална идентификация – жълти