Ушни марки за ЕПЖ едри преживни животни дубликатиДубликати за идентификация на ЕПЖ (едри преживни животни). Една ушна марка (мъжка и женска) за едното ухо на животното.
Марка: „Allflex“, Модел: „Senior Female Ultra / Junior Male“. Произход: Франция.

Техническа спецификация на ушните марки
Мъжка част на ушната марка:
- Размери: 58,50мм х 57,50мм;
- Тегло: 4,00гр;
Женска част на ушната марка:
- Размери: 79,50мм х 57,50мм;
- Тегло: 6,00гр;

Предлагаме експресна изработка на дубликати в рамките на 1 работен ден! Единствената фирма в България, която реагира моментално с желание да бъдем максимално полезни на нашите клиенти.

Ушната марка е същата, която предлагаме и за нова идентификация на ЕПЖ (едри преживни животни). Надписват се и двете части на ушната марка. Разполагаме с последно поколение лазер, което ни позволява бързо, контрастно и трайно надписване на ушните марки. Можете да видите процесът по лазерно надписване на ушните марки в „Youtube“ каналът на фирма „МАРК Инк“ ЕООД. Също така има прикачено видео най-долу в страницата на продукта.
Ние сме единствената фирма, която поставя QR код върху дубликатите на ушните марки. Правим това с цел да улесним нашите клиенти при нужда от бързо преброяване/идентификация на стадо животни посредством четящо устройство.
Мъжката част на ушната марка съдържа метален остър връх, служещ за безболезно пробиване на ухото на животното и заключване към женската част с цел по-лесно и трайно захващане на двете части на ушната марка.
Фирма „МАРК Инк“ ЕООД препоръчва използване на клещи/апликатори на фирма „Allflex“, модел „Universal Total Tagger Applicator“. Тази препоръка е с цел по-трайно захващане на ушните марки, както и по-лесно поставяне от страна на ветеринарните лекари.

Как да поръчате ушни марки за ЕПЖ (едри преживни животни) - дубликати „Allflex“:
1. Чрез попълване на бланката в нашият уебсайт;
2. Чрез изпращане на имейл до office@mark-inc.bg;
3. Можете да вземете ушни марки на място от нашият офис на адрес: гр. София, жк. Студентски град, ул. Акад. Жак Натан №11;
4. При въпроси свързани с ушните марки или поръчката се свържете с нас на телефон +359888111970.Цена 2,10лв. без ДДС

Заявка за ушни марки за първоначална идентификация тук
Заявка за ушни марки за подмяна - дубликати тук

Allflex: производство на ушни марки
 


Как се произвежда продуктътУшни марки за ЕПЖ едри преживни животни дубликати, дубликати за ушни марки за крави , дубликати за ушни марки за овце, дубликати за ушни марки за конеи
Ушни марки за ЕПЖ едри преживни животни дубликати