Ушни марки за ЕПЖ едри преживни животниКомплект за първоначална идентификация на ЕПЖ (едри преживни животни). Състои се от две ушни марки за всяко ухо на животното. 
Марка: „Allflex“, Модел: „Senior Female Ultra / Junior Male“. Произход: Франция.

Техническа спецификация на ушните марки
Мъжка част на ушната марка:
- Размери: 58,50мм х 57,50мм;
- Тегло: 4,00гр;
Женска част на ушната марка:
- Размери: 79,50мм х 57,50мм;
- Тегло: 6,00гр;

Комплектът ушни марки на фирма „Allflex”, модел „Senior Female Ultra / Junior Male”, са произведени във Франция с най-високо качествените полимери. Те са напълно безвредни за животните, изключително гъвкави и издържащи на пряка слънчева светлина. Гарант за качеството е европейската агенция „ICAR (International Committee for Animal Recording)”, която е сертифицирала този модел ушни марки, като годни за използване в целият Европейски Съюз. Надписите на двете части на ушната марка са напълно идентични. Ушната марка съдържа задължителният по закон QR код, който при сканиране с четящо устройство съдържа пълният номер на идентификаторът. Това е изключително полезно при нужда от преброяване, сортиране на стада и много други приложения. Надписите на нашите ушни марки са най-големите, което ги прави лесно четими от по-голяма дистанция. За това можете да се убедите от снимката или да изгледате нашите клипове в „Youtube“ каналът на фирма „МАРК Инк“ ЕООД.
Мъжката част на ушната марка съдържа метален остър връх, служещ за безболезно пробиване на ухото на животното и заключване към женската част с цел по-лесно и трайно захващане на двете части на ушната марка.
Фирма „МАРК Инк“ ЕООД препоръчва използване на клещи/апликатори на фирма „Allflex“, модел „Universal Total Tagger Applicator“. Тази препоръка е с цел по-трайно захващане на ушните марки, както и по-лесно поставяне от страна на ветеринарните лекари.

Как да поръчате ушни марки за ЕПЖ (едри преживни животни) „Allflex“:
1. Чрез попълване на бланката в нашият уебсайт;
2. Чрез изпращане на имейл до office@mark-inc.bg;
3. Можете да вземете ушни марки на място от нашият офис на адрес: гр. София, жк. Студентски град, ул. Акад. Жак Натан №11;
4. При въпроси свързани с ушните марки или поръчката се свържете с нас на телефон +359888111970.Цена: 2,10лв. без ДДС

Заявка за ушни марки за първоначална идентификация тук
Заявка за ушни марки за подмяна - дубликати тук


Allflex: производство на ушни марки


Как се произвежда продуктътУшни марки за ЕПЖ (едри преживни животни)
Ушни марки за ЕПЖ (едри преживни животни)