Ушни марки за ЕПЖ едри преживни животни

Прецизно лазерно гравиране


Комплект за първоначална идентификация на ЕПЖ (едри преживни животни). Състои се от две ушни марки за всяко ухо на животното. 
Марка: „Allflex“, Модел: „Senior Female Ultra / Junior Male“. Произход: Франция.

Техническа спецификация на ушните марки
Мъжка част на ушната марка:
- Размери: 58,50мм х 57,50мм;
- Тегло: 4,00гр;
Женска част на ушната марка:
- Размери: 79,50мм х 57,50мм;
- Тегло: 6,00гр;

Комплектът ушни марки на фирма „Allflex”, модел „Senior Female Ultra / Junior Male”, са произведени във Франция с най-високо качествените полимери. Те са напълно безвредни за животните, изключително гъвкави и издържащи на пряка слънчева светлина. Гарант за качеството е европейската агенция „ICAR (International Committee for Animal Recording)”, която е сертифицирала този модел ушни марки, като годни за използване в целият Европейски Съюз. Надписите на двете части на ушната марка са напълно идентични. Ушната марка съдържа задължителният по закон QR код, който при сканиране с четящо устройство съдържа пълният номер на идентификаторът. Това е изключително полезно при нужда от преброяване, сортиране на стада и много други приложения. Надписите на нашите ушни марки са най-големите, което ги прави лесно четими от по-голяма дистанция. За това можете да се убедите от снимката или да изгледате нашите клипове в „Youtube“ каналът на фирма „МАРК Инк“ ЕООД.
Мъжката част на ушната марка съдържа метален остър връх, служещ за безболезно пробиване на ухото на животното и заключване към женската част с цел по-лесно и трайно захващане на двете части на ушната марка.
Фирма „МАРК Инк“ ЕООД препоръчва използване на клещи/апликатори на фирма „Allflex“, модел „Universal Total Tagger Applicator“. Тази препоръка е с цел по-трайно захващане на ушните марки, както и по-лесно поставяне от страна на ветеринарните лекари.

Как да поръчате ушни марки за ЕПЖ (едри преживни животни) „Allflex“:
1. Чрез попълване на бланката в нашият уебсайт;
2. Чрез изпращане на имейл до office@mark-inc.bg;
3. Можете да вземете ушни марки на място от нашият офис на адрес: гр. София, жк. Студентски град, ул. Акад. Жак Натан №11;
4. При въпроси свързани с ушните марки или поръчката се свържете с нас на телефон +359888111970.Промоционална цена: 1,70 лв. без ДДС.

Заявка за ушни марки за първоначална идентификация тук
Заявка за ушни марки за подмяна - дубликати тук


Allflex: производство на ушни марки


Как се произвежда продуктътУшни марки за ЕПЖ (едри преживни животни)
Ушни марки за ЕПЖ (едри преживни животни)