Ушни марки за ДПЖ - дребни преживни животниКомплект за идентификация на ДПЖ (дребни преживни животни). Състои се от две ушни марки за всяко ухо на животното, като една от ушните марки е електронна.
Марка: „Allflex“, Модел: „Sheep Air Tag Couple 14“. Произход: Франция.

Техническа спецификация на ушните марки
Електронна (женска част) на ушната марка:
- Размери: 26,50мм х 14,50мм;
- Тегло: 4,00гр;
Обикновена (мъжка/женска) част на ушната марка:
- Размери: 35,00мм х 38,50мм;
- Тегло: 2,00гр;

Комплектът ушни марки на фирма „Allflex”, модел „Sheep Air Tag Couple 14”, са произведени във Франция с най-високо качествените полимери. Те са напълно безвредни за животните, изключително гъвкави и издържащи на пряка слънчева светлина. Гарант за качеството е европейската агенция „ICAR (International Committee for Animal Recording)”, която е сертифицирала този модел ушни марки, като годни за използване в целият Европейски Съюз. 
Електронната част на ушната марка е чип с антена съдържащ номера на ушната марка. Чипът има сертификати „ISO 11784“ и „ISO 11785“. Чипът и неговата номерация отговаря напълно на ЗВМД (закон за ветеринарномедицинската дейност).
Обикновените части на ушната марка съдържат графично изписан номер на идентификационният номер, както и задължителният QR код. 
Мъжката част на ушната марка съдържа метален остър връх, служещ за безболезно пробиване на ухото на животното и заключване към женската част с цел по-лесно и трайно захващане на двете части на ушната марка.
Фирма „МАРК Инк“ ЕООД препоръчва използване на клещи/апликатори на фирма „Allflex“, модел „Universal Total Tagger Applicator“. Тази препоръка е с цел по-трайно захващане на ушните марки, както и по-лесно поставяне от страна на ветеринарните лекари.

Как да поръчате ушни марки за ДПЖ (дребни преживни животни) „Allflex“:
1. Чрез попълване на бланката в нашият уебсайт;
2. Чрез изпращане на имейл до office@mark-inc.bg;
3. Можете да вземете ушни марки на място от нашият офис на адрес: гр. София, жк. Студентски град, ул. Акад. Жак Натан №11;
4. При въпроси свързани с ушните марки или поръчката се свържете с нас на телефон +359888111970.Цена 2,85лв. без ДДС

Заявка за ушни марки за първоначална идентификация тук

Allflex: производство на ушни марки


Как се произвежда продуктътУшни марки за ДПЖ (дребни преживни животни), ушни марки за кози, клещи за ушни марки цена , цена ушни марки за дпж
Ушни марки за ДПЖ (дребни преживни животни)