Пломби за транспорт
Пломбите произвеждаме в България с немски материали. Това позволява те да бъдат много еластични и издръжливи. Благодарение на съчетанието на немските добавки и високо качественият лазер, с който надписваме пломбите, предлагаме контрастен и издръжлив надпис. Благодарение на вида на пломбата, тип „свинска опашка“, тя се поставя изключително лесно. Това е от изключително значение за ветеринарните лекари.
Фирма „МАРК Инк“ ЕООД е лицензирана от БАБХ (Българска Агенция по Безопасност на Храните) да продава тези пломби с код „47“. 

Техническа спецификация на пломбите
- Размери: 390,00мм х 9,00мм
- Тегло: 13,50гр.

Този продукт може да има множество приложения в почти всички браншове, не само ветеринарния. Фирма „МАРК Инк“ ЕООД може да изработи по поръчка на клиент пломби в различен цвят. Надписът върху пломбата също може да бъде по поръчка на клиента, като може да съдържа и баркод за бързо прочитане посредством електронно устройство. Ширината на пломбата е достатъчно голяма, което позволява надписите да бъдат с големи символи.
Можете да се видите процесът по лазерно надписване на пломбите в „Youtube“ каналът на фирма „МАРК Инк“ ЕООД. Линк към видеото е оставен и по-долу в страницата на продукта.

Как да поръчате пломби за транспортни средства:
1. Чрез попълване на бланката в нашият уебсайт;
2. Чрез изпращане на имейл до office@mark-inc.bg;
3. Можете да вземете пломбите на място от нашият офис на адрес: гр. София, жк. Студентски град, ул. Акад. Жак Натан №11;
4. При въпроси свързани с пломбите или поръчката се свържете с нас на телефон +359888111970.Цена 1,90лв. без ДДС

Заявка за пломби за транспортни средства за животни тук


 


Как се произвежда продуктътПломби за транспорт, пломби за транспорт цена, пломби за транспорт за животни ,пломби за транспорт за телета ,пломби за транспорт свине ,пломби за транспорт крави, пломби за транспорт овце ,пломби за транспорт на кози
Пломби за транспорт