Клещи за поставяне на ушни марки
Тези клещи са произведени от френският производител на ушни марки „Allflex“. Те разполагат с ергономична дръжка, която улеснява продължителното им използване. Клещите разполагат с резервен щифт, който е скрит в едната дръжка. Това е незаменимо предимство, което позволява продължаване на работният процес при счупване или изкривяване на първичният щифт. Тези клещи са изключително здрави, те са произведени с цел да бъдат използвани дълги години.

Марка: „Allflex“, Модел: „ Universal Total Tagger Applicator “. Произход: Франция.

 

Техническа спецификация на клещите за поставяне на ушни марки

Размери: 240,00мм х 60,00мм

Тегло: 319,00гр;

 

Фирма „МАРК Инк“ ЕООД препоръчва използване на клещи/апликатори на фирма „Allflex“, модел „Universal Total Tagger Applicator“. Тази препоръка е с цел по-трайно захващане на ушните марки, както и по-лесно поставяне от страна на ветеринарните лекари.

Можете да се видите ръководството за използване на клещите за поставяне на ушни марки в „Youtube“ каналът на фирма „МАРК Инк“ ЕООД. Линк към видеото е оставен и по-долу в страницата на продукта.

 

Как да поръчате табели за пчелни семейства:

1. Чрез изпращане на имейл до office@mark-inc.bg;
2. Можете да вземете клещите за поставяне на ушни марки от нашият офис на адрес: гр. София, жк. Студентски град, ул. Акад. Жак Натан №11;
3. При въпроси свързани с клещите за поставяне на ушни марки или поръчката се свържете с нас на телефон +359888111970. Цена 39,00лв. без ДДС

Клещи за поставяне на ушни марки, ушни марки, евтини ушни марки
Клещи за поставяне на ушни марки Allflex